» » » Omul de afaceri Valeriu Damian, patronul unor benzinării din Bacău, a fost găsit mort

Omul de afaceri Valeriu Damian a fost găsit mort

Valeriu Damian, un important om de afaceri şi patronul mai multor benzinării din Bacău, a fost găsit mort. Damian a fost descoperit de soţia sa legat şi cu echimoze. Anchetatorii fac cercetări la faţa locului.
Ora 9.10: „A fost o moarte violentă. S-a pătruns în locuinţă prin escaladarea gardului. Suntem siguri de acest lucru. Am găsit urme de noroi deoarece a plouat miercuri noapte“, a declareat Felix Bănilă, prim procuror al Parchetului de pe lăngă Tribunalul Bacău. Legiţştii sunt acum la vila lui Damian din Lungani ca să examineze cadavrul.

Ora 8.55: Patronul benzinăriilor Helios şi fratele său au primit în 2006 câte trei ani de închisoare fiecare. Ei au fost condamnaţi pentru dare de mită într-un dosar cu afaceri necurate cu petrol. Valeriu Damian este căsătorit şi are două fete. 
Ora 8.50: Valeriu Damian, care deţinea lanţul de benzinării Helios, este fratele lui Nicuşor Damian, şi el om de afaceri. Nicuşor Damian este patronul Autogării din Bacău. 
Omul de afaceri băcăuan Valeriu Damian, în vârstă de 67 de ani, a fost găsit mort, în cursul nopţii de miercuri spre joi, în vila sa din Luncani, judeţul Bacău.
La faţa locului a sosit o ambulanţă, dar şi echipaje ale Poliţiei şi Procuraturii.
Din câte se pare, Valeriu Damian ar fi fost ucis, pentru că a fost găsit legat cu o funie de picioare.
"Am primit solicitarea la ora 03.06. Ne-am deplasat cu un echipaj cu medic. Am găsit pacientul, victima legată cu echimoze şi semne de violente, era decedată. Am anunţat poliţia procuratura, nu am deplasat victima de la locul incidentului ca să nu umblăm în locul crimei. Probabil că în noaptea asta s-a întâmplat. Soţia a anunţat incidentul", a declarat Sorin Enescu, purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Bacău, pentru Realitatea tv.

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO