» » » Omul de afaceri Valeriu Damian, gasit mort in vila de la Margineni

Omul de afaceri Valeriu Damian, gasit mort in vila de la Margineni

Omul de afaceri bacauan Valeriu Damian a fost gasit mort azi-noapte in vila sa de la Margineni, existand suspiciunea ca ar fi fost ucis in cadrul unui jaf. Conform unor relatari inca neconfirmate, barbatul ar fi fost gasit legat cu o funie de picioare.
“Am primit solicitarea la ora 3.06 dimineaţa, iar când am ajuns am găsit victima legată, cu semne de violenţe pe picioare. Cel mai probabil, moartea a survenit în această noapte. Soţia victimei, care tocmai sosise acasă, a fost cea care a sunat la serviciul de urgenţă”, a declarat Sorin Enescu, şef Ambulanţă Bacău.
Felix Bănilă, procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, confirmă că Valeriu Damian a murit în urma unei infracţiuni de omor.
Valeriu Damian si-a construit averea pe baza afacerilor cu petrol. El detinea mai multe benzinarii si magazine cu piese auto.
În 2004, Valeriu Damian şi fratele său, Nicuşor, au fost arestaţi pentru că au oferit unui procuror DNA o mită de 100.000 de dolari, plus o rentă viageră de 80 de milioane de lei vechi pe lună.
Cei doi au fost condamnați definitiv, cu executare, la trei ani de închisoare fiecare, pentru infracțiunea de dare de mită. Bolnavi, amândoi au înaintat diferitelor instanțe cereri de întrerupere a executării pedepselor pentru tratamente și operatii dificile.

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO