» » Ancheta elevului înscris la două şcoli în acelaşi an merge în ritm de melc

Cristinel Gabriel Strat nu a primit răspuns din partea ISJCristinel Gabriel Strat (13 ani), băiatul care trebuie să reia clasa a V-a deși, între timp, a absolvit clasa a VI-a, nu știe nici acum în ce clasă va fi la toamnă.
Elevul a ajuns în acestă situație după ce s-a transferat de la școala „Alexandru cel Bun" din municipiul Bacău, unde figura ca repetent, la școala din Podiș, comuna Mărgineni.
Transferul s-a făcut fără foaie matricolă, din care ar fi reieșit faptul că elevul trebuie să repete clasa a V-a, dar și fără cererea de transfer ce trebuia completată de părinți. În tot acest timp copilul a figurat în catalogul școlii din Podiș unde a primit și note dar și în catalogul școlii „Alexandru cel Bun" unde a primit doar absențe.
Cazul său a ajuns în atenția Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Bacău încă de la începutul lunii iunie însă, nici până astăzi, nu s-a dat o soluție în acest caz.
Din cauza examenului de Bacalaureat nu am putut să ne ocupăm de situația copilului. Am făcut o cerere de prelungire a termenului de soluționare cu două săptămâni. Săptămâna viitoare va merge o comisie la Podiș pentru a stabili cum de s-a ajuns în acestă situație și cine se face vinovat", a spus Teodora Craus, inspector școlar general adjunct al ISJ Bacău.
De cealaltă parte, Ioana Cojan, directoarea școlii din Podiș, a refuzat să spună dacă a început sau nu o anchetă în cadrul unității de învățământ pe care o conduce. „Eu nu știu nimic legat de acest subiect și nici nu vreau să comentez. Inspectoratul Școlar trebuie să rezolve problema", a spus Ioana Cojan.

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO