» » Manifestari muzicale, organizate la biblioteca din Onesti


Miine, la Biblioteca “Radu Rosetti” din Onesti, se vor desfasura doua manifestari muzicale, prima dintre ele fiind, de la orele 16,00, un curs de istorie a muzicii, sustinut, in aula institutiei, de profesorul Laurentiu Caitar.
Intitulat “Da capo al fine”, cursul se afla la editia a doua si continua traditia vechilor serate muzicale, care au fost organizate sub genericul “Arta de a asculta” si au fost prezentate de dr. Dorin Sperantia, timp de peste trei decenii.
Auditiile muzicale explicate si comentate de profesorul Laurentiu Caitar se adreseaza in egala masura tinerilor si adultilor, iar acestea sint organizate in fiecare joi, de la orele 16,00. Cea de-a doua manifestare de miine, de la orele 17,00, este recitalul de canto sustinut, in spatiul multifunctional al bibliotecii, de Anastasia Buruian (soprana) si Mihaela Spiridon (pian).
In cadrul recitalului, care este intitulat “Vissi d’arte, vissi d’amore”, vor fi prezentate lieduri si arii de Giacomo Puccini. Astazi, tot la biblioteca, va mai avea loc si lansarea unei carti de Mariana Dima Bendou (“Pierduta si rascumparata”), precum si videoproiectiile turistice prezentate de Clubul de Turism si Ecologie “Sandru”. (George MARTIN - Ziarul de Bacau)

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO