» » Un copil mort si alti doi raniti, intr-un incendiu la Onesti

Cea mai neagra zi pentru doi parinti din orasul Onesti care si-au pierdut fetita de un an si 8 luni in flacari si vegheaza acum lacapataiului fiului lor, acoperit de arsuri.
Incendiul s-a produs  la parterul unui bloc de garsoniere, in jurul orei 5. Cei trei copii ramaesera singuri acasa dupa ce tatal plecase la munca, iar mama era in spital. Abia nascuse in urma cu o saptamana. Baiatul de 15 ani a fost cel care a simtit fumul si intai a strigat dupa ajutor de la fereastra, apoi a dat fuga la vecini.
Fetita cea mica dormea in acelasi pat cu fratii ei, dar vecinii n-au reusit sa ajunga la ea inaintea flacarilor. Pompierii au reusit sa-l scoata din locuinta doar pe copilul de 8 ani, care era inconstient, langa pat.
Drama i-a socat pe locatarii blocului de garsoniere, care stiau ca parintii isi iubeau enorm copiii. Locatarii se tem acum ca tragedia sa nu se repete si in alte familii, din moment ce aproape toti se incalzesc cu resouri improvizate, dupa ce au fost debransati de la caldura din cauza datoriilor.
Baiatul a fost dus initial la Spitalul din Onesti si apoi transferat la cel judetean, in Bacau. Este in coma acum, internat la Terapie Intensiva. Medicii sint rezervati in privinta sanselor lui de supravietuire. Are arsuri de gradele doi si trei pe fata, piept si picioare si la nivelul cailor respiratorii.
In plus, s-a intoxicat puternic cu monoxid de carbon. Si fratele lui de 15 ani este internat la Onesti, dupa ce a inhalat fumul gros din casa. In cazul lui, doctorii vorbesc de intoxicatie usoara.



About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO