» » » » » » Băcăuanii îşi vor vota aleşii în 628 de secţii



Vineri, 25 aprilie, s-a dat startul campaniei electorale pentru viitorii aleşi din Parlamentul de la Bruxelles. Concomitent, Instituţia Prefectului, Biroul Electoral Judeţean şi Autoritatea Electorală se vor implica pentru organizarea scrutinului în cele 628 de secţii de votare delimitate în judeţul Bacău.

Instituţia Prefectului Bacău a intrat în febra organizării alegerilor europarlamentare, programate să aibă loc, în toată ţara şi la secţiile de votare deschise în străinătate, pe 25 mai. În această perioadă se centralizează datele transmise de primarii de oraşe şi municipii pentru decontarea sumelor cheltuite pentru tipărirea listelor electorale. Deja s-au plătit o parte din cheltuielile pentru materialele necesare la alegeri. „Cel mai important mesaj pe care îl transmite Victor Ponta, prin reprezentanţii săi în teritoriu, este respectarea legalităţii, din toate punctele de vedere.

 La aceată dată, Instituţia Prefectului, Autoritatea Electorală Bacău şi Biroul Electoral Judeţean se află în grafic cu toate acţiunile ce ţin de organizarea alegerilor europarlamentare“, a precizat prefectul Dorian Pocovnicu. Tot ieri, în Sala Mare a Instituţiei Prefectului a avut loc o videoconferinţă, la care au participat prefecţii din toată ţara si s-au întocmit listele cu magistraţi, jurişti şi alte persoane, cu bună reputaţie care vor fi desemnaţi, prin tragere la sorţi, preşedinţi sau locţiitori ai secţiilor de votare. Lista urmează să fie avizată de Autoritatea Electorală Permanentă.

Citeste mai mult: adev.ro/n4mvqs

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO