» » » » » Crima la OnestiO femeie, in vârsta de 50 de ani, din Onesti, a fost omorâta cu mai multe lovituri de cutit. Fiul ei a solicitat ambulanta, insa a fost prea târziu pentru a mai fi salvata.

Potrivit baiatului, femeia ar fi fost injunghiata de un tânar, care locuieste in apropiere. Procurorii de la Parchetul de pe lânga Tribunalul Bacau au mers la fata locului si alaturi de politisti au reusit sa dea de urma agresorului.

Se pare ca in momentul in care a comis crima acesta era sub influenta alcoolului si aurolacului, fiind cunoscut ca si consumator de aceasta substanta. Stupid este faptul ca intre cei doi nu a avut loc niciun conflict.

Tânarul a dat buzna in casa femeii si a inceput sa o loveasca cu un cutit. „Suspectul a fost retinut si inaintam propunere de arestare preventiva la Tribunalul Bacau”, a declarat procurorul Cristinel Ciocânta, purtator de cuvânt la Parchetul Tribunalului Bacau.
Daca va fi gasit vinovat, tânarul, in vârsta de 25 de ani, risca sa petreaca pâna la douazeci de ani in spatele gratiilor.

See more at: http://www.desteptarea.ro/crima-la-onesti/#sthash.J0g1gjA6.dpuf

About Daniel Gorun

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO