» » » » BACAU: CRIN ANTONESCU ȘI ROMEO STAVARACHE VOR INAUGURA PASARELA MĂRGINENI


Președintele Senatului și al Partidului Național Lineral (PNL), Crin Antonescu, va participa astăzi, alături de primarul Romeo Stavarache, liderul PNL Bacău, la inaugurarea lucrărilor de la pasarela Mărgineni. Crin Antonescu este așteptat să ajungă în Bacău aproape de prânz, când, de la ora 12.00, va avea loc ceremonia de inaugurare a pasarelei Mărgineni.
Aceasta a fost reparată din temelii, extinsă de la două la patru benzi, cu trotuar și pistă pentru biciliști, iluminat public nou. Pasajul suprateran s-a înălțat cu 1,5 metri față de cum era, iar la rampe cu un metru. Pentru a se realiza lucrarea au fost aduse grinzi noi, s-a turnat o blacă de beton nouă, s-au reconstruit pilonii de susținere. La interseția cu strada Energiei s-a amenajat un sens giratoriu.
În cursul dimineții, Primăria Bacău va organiza și o conferință de presă despre acest proiect, realizat cu finanțare europeană, care face parte din amplul proiect de modernizare a Căii Moinești. Lucrările au fost realizate de consorțiul de firme SC Construcții Feroviare Drumuri și Poduri SRL Buzău, SC Amici SA Bacău, SC Servrut Construct SRL Bacău și SC Conextrust SA Bacău. Valoarea investiției este de 24 de milioane de lei, fără TVA.
Liderul Partidului Național Liberal va participa și la o ședință cu membrii din județul nostru, în cadrul Delegației județene Permanente, programată să aibă loc după-amiază, la Teatrul de Vară “Radu Beligan”. După discuțiile politice cu membrii PNL Bacău, Crin Antonescu va încheia vizita în Bacău printr-o conferință de presă, pe care o va susține la sediul partidului.

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO