» » » Ileana Stana Ionescu, păcălită cu 25.000 de euro

Actriţa Ileana Stana Ionescu a depus plângere la poliţie şi la Parchet împotriva persoanelor care au determinat-o să depună peste 25.000 euro în contul unui presupus fond de investiţii, fără ca apoi să-şi vadă banii.
Actriţa a fost contactată de o femeie care s-a dat reprezentanta unei firme de brokeraj. Iniţial, a determinat-o pe Ileana Stana Ionescu să depună o sumă de 20.000 de euro, apoi încă 5.000 de euro. Anchetatorii trebuie mai întâi să stabilească dacă firma de brokeraj chiar există.
Soţul actriţei, Andrei Ionescu, a precizat au fost abordaţi în decembrie 2011 prin telefoane repetate prin care au fost invitaţi să investească banii pe care îi aveau pentru avansul la o casă într-un fond de investiţii. După circa două săptămâni, soţii Ionescu au cedat şi au fost de acord să aibă o întâlnire cu reprezentanţii firmei.

"Am fost invitaţi la sediul lor care era foarte arătos. Erau nişte tineri care erau foarte drăguţi, foarte amabili. Noi le-am spus că nu ne pricepem la poveşti de astea şi oricum am scoate banii după 4 luni", a spus Andrei Ionescu, la România TV. Escrocii au susţinut că cele 4 luni sunt suficiente pentru scoaterea unui profit de circa 30%.

About Daniel Gorun

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO