» » » » » » Apocalipsa la 1 octombrie. Cometa ISON lovește Terra?



Adepții teoriei conspirației susțin că Agenția Federală pentru Gestionarea Dezastrelor din SUA (FEMA) a început în ultimele săptămâni o colectare intensă de alimente și provizii necesare supraviețuirii populației deoarece cometa ISON va lovi planeta noastră ceea ce va duce la un adevărat dezastru. Întrucât produsele au fost cerute pentru data de 1 octombrie 2013 se estimează că de marți se așteaptă să înceapă Apocalipsa.

 Potrivit presei americane, FEMA a solicitat companiei My Patriot Supply, un furnizor angro de rezerve de alimente provizii de alimente și apă în valoare de 14,2 milioane de dolari, care să fie livrate până pe 1 octombrie 2013. Odată apărute în presă aceste informații au început să se inflameze spiritele, pe site-urile cu teorii conspiraționiste a început să se vorbească despre o posibilă Apocalipsă care va începe după data de 1 octombrie și despre care Guvernul SUA are cunoștință.

  Se vehiculează în principal două teorii: cea a cometei ISON, care ar putea lovi Terra și cea a unei pandemii de proporții.

 Teoria cometei ISON presupune ca una dintre cele mai mari comete care străbat sistemul nostru solar și despre care se așteaptă să apară pe cer la sfârșitul acestui an, va lovi Terra și va produce pagube uriașe. despre această cometă s-a spus că este atât de puternică, încât în momentul în care va apărea pe cer va eclipsa luna, sau că ar fi de fapt o navă spațială datorită formei triunghiulare pe care o are. În ceea ce privește a doua teorie, "Armaghedon" este vorba de o posibilă pandemie care să ducă la decesul unui număr foarte mare de oameni. Acest scenariu pornește e la unele filmulețe pregătirile masive ale FEMA. Susținătorii acestei variante susțin că s-ar fi cerut echipamente și instalații de urgență pentru 100.000 de persoane care vor lucra în interiorul unor celule medicale de criză, repartizate în 1.000 de tabere ce ar urma să adăpostească, fiecare, câte 100 de oameni pe tot teritoriul Statelor Unite.



Un oficial american, Janet Napolitano, Secretar al Securitatii Interne din Statele Unite, a declarat că o formă a Apocalipsei este iminentă și că e o chestiune de timp, acesta fiind și motivul pentru care FEMA adună alimente și se pregătește pentru un dezastru de proporții. Într-o dezbatere televizată, Janet Napolitano, Secretar al Securității Interne din Statele Unite a confirmat că situația planetei este la limită și că, cel mai probabil, va avea loc o furtună electromagnetică de proporții care ar putea paraliza Statele Unite și probabil chiar întreg globul. "Un Cyber 9/11 (prin acest termen se face aluzie la tragedia de la World Trade Center, însă la nivel cibernetic) s-ar putea întâmpla oricând. Ar putea lua multe forme, însă o să vă dau un exemplu care îmi vine acum în minte: ce se întâmplă când se opreşte electricitatea? Am văzut asta în timpul uraganului Sandy şi am văzut că are impact în toate: nu vom mai avea căldura în case, nu vom mai putea pune benzină la pompă, nu vom mai avea lumină noaptea. Dacă ne uităm la infrastructură statului nostru, acolo unde este el vulnerabil, vom vedea că punctul slab este reţeaua cibernetică a lumii în care trăim. Nu ar trebui să aşteptăm până la termenul limită, sunt lucruri pe care trebuie şi putem să le facem chiar acum", a declarat Janet Napolitano. Adepții teoriilor privind sfârșitul lumii susțin în continuare că amenințarea cea mai probabilă este cometa ISON. Teoria cometei ISON presupune ca cea mai nouă cometă descoperită în sistemul nostru solar și despre care se așteaptă să apară pe cer la sfârșitul acestui an, va lovi Terra și va produce pagube uriașe. Despre această cometă s-a spus că este atât de puternică, încât în momentul în care va apărea pe cer va eclipsa luna, sau că ar fi de fapt o navă spațială datorită formei triunghiulare pe care o are.

  Potrivit studiilor realizate de NASA, cometa ISON, numită și "cometa secolului" va ajunge toamna aceasta pe 28 noiembrie foarte aproape de soare ceea ce o va face extrem de strălucitoare, iar dacă va "supraviețui" apropierii de astrul nostru, atunci pe data de 26 decembrie va fi la cea mai mică distanță de Pământ.

 Primele studii ale orbitei cometei prevăd ca va atinge periheliul (punctul cel mai apropiat de Soare) la 28 noiembrie 2013, la o distanta de circa 1.800.000 km de centrul Soarelui. Raza Soarelui fiind de 700.000 km, acest lucru semnifica faptul ca aceasta cometa va trece aproximativ la 1.100.000 km de suprafața Soarelui. Calculele preliminare arata ca aceasta cometa va trece la circa 10.000.000 km de Marte la 1 octombrie 2013 si la aproximativ 60.000.000 km de Pământ la 26 decembrie 2013. Potrivit ultimelor fotografii realizate de telescopul Hubble, cercetătorii au constat că ISON, care își trage numele de la telescopul cu ajutorul căruia a fost descoperită: International Scientific Optical Network, este o cometă mică, diametrul capului fiind de doar 6,5 kilometri.

ZIUA

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO