» » » PRIMĂRIA ONEȘTI EFECTUEAZĂ TRATAMENTE FITOSANITARE


În perioada 16 – 21 septembrie, angajaţii Primăriei municipiului Oneşti vor efectua tratamente fitosanitare pe suprafeţele ce apartin domeniului public al municipiului. Administraţia locală a atenţionat cetăţenii că se interzice consumarea fructelor de la pomii de pe domeniul public, precum şi a altor specii vegetale comestibile.

Zonele vizate pentru a fi tratate sunt parcurile din Oneşti (170.000 mp), spaţiile verzi aferente blocurilor de locuinţe din Bdul Republicii nr. 1 şi nr. 2, spaţiul verde situat în str. Emil Rebreanu nr. 1, spaţiul verde – rond şi sensul giratoriul dinspre Braşov – 4.000 mp, Sera Borzeşti şi aliniamentele de arbori de pe Bdul Oituz, Bdul Republicii, str. Emil Rebreanu, Cartier TCR.
De asemenea, au fost anunţaţi şi apicultorii că substanţa utilizată va avea o durată de acţiune de 7 – 14 de zile. Crescătorii de albine care au stupinele în vecinătatea municipiului Onesti sunt sfătuiţi să le deplaseze la o distanţă de peste 5 km şi să închidă urdinişurile. Dacă temperatura este scazută şi există umiditate, termenul se prelungeşte cu 24 – 48 ore.
Adina PELIN

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO