» » » Jurnalistă violată lângă Lacul Floresca


Caz incredibil petrecut în Capitală. O jurnalistă de la un post de radio a fost violată în zona Floreasca, după ce a fost amenințată cu un cuțit.

Incidentul a avut loc lângă Lacul Floreasca, iar tânăra de 23 de ani a reușit să fugă, după ce a fost violată. Ea a sunat la 112, după care a ajuns la spital. Poliția a deschis o anchetă.
Jurnalista nu-l cunoștea pe bărbatul de aproximativ 40 de ani, cu care a intrat în dialog pe stradă.
Ea a furnizat date importante despre fizionomia violatorului, pe care polițiștii le vor folosi pentru prinderea acestuia.

Un suspect audiat în cazul jurnalistei violate


Victor Ponta a fost primul care a făcut public faptul că în cazul jurnalistei agresate sexual, marți în zona Parcului Floreasca, a fost ridicat un suspect. Premierul a declarat, miercuri seara, la Antena 3, că a fost informat telefonic de ministrul de Interne, Radu Stroe, cu privire la existenţa unui suspect în cazul jurnalistei care a reclamat că a fos violată marţi, în Capitală, de un bărbat care a ameninţat-o cu un cuţit în plină stradă.
Surse apropiate anchetei susțin că un bărbat care seamănă cu cel care apare pe înregistrările camerelor de supraveghere video a fost ridicat de polițiști și este considerat principalul suspect în acest caz, arată Mediafax

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO