» » » » » Un bărbat din Buhuşi a lovit până la inconştienţă o bătrână de 83 de ani, de la care a vrut să fure băutură


Un tânăr de 23 de ani a ajuns după gratii după ce a agresat o femeie de 83 de ani din localitatea Buhuşi, de la care vroia să fure băutură.


În noaptea de 29-30 iulie, Ionuţ Z (23 de ani), din Buhuşi, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a intrat în curtea şi locuinţa bătrânei, cu intenţia de a fura vin şi produse alimentare. Fiind surprins de femeie, acesta a lovit-o până a lăsat-o în stare de inconştienţă, după care a fugit.
Pe 1 august agresorul a fost reţinut de poliţişti, fiind luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buhuşi cu propunere de arestare preventivă pentru tentativă de tâlhărie.
Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, unde a rămas internată pentru îngrijiri medicale, fără a se putea comunica cu aceasta.Poliţiştii au continuat cercetările cu privire la situaţia bătrânei şi în urma examinării medico-legale, s-a stabilit că o parte din leziunile acesteia au fost provocate prin violenţă, a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău.

Citeste mai mult: adev.ro/mqxbci

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO