» » » Urme de cocaină, descoperite în toaletele parlamentului britanic. "E ceva putred în instituţia aceasta"


O anchetă realizată de jurnaliştii publicaţiei The Sun a dezvăluit că în nouă dintre toaletele Palatului Westminster au fost descoperite urme de cocaină.
Îngrijorarea este cu atât mai mare cu cât acestea au fost localizate în zonele în care turiştii care vizitează Parlamentul britanic nu au acces, însă unde deseori sunt organizate diverse recepţii.
„Această descoperire sugerează că unii politiceni – atât din Camera Lorzilor, cât şi din Camera Comunelor – consumă droguri în mod regulat, ignorând controalele riguroase de securitate şi pe cei 500 de poliţişti şi agenţi de pază”, precizează sursa.
Pentru depistarea urmelor de cocaină, reporterii sub acoperire au utilizat mai multe folii speciale care, odată aşezate pe suprafeţele pe care existau urme de substanţe stupefiante, se colorează în albastru.
De obicei, acest instrument este folosit atât de Poliţie, cât şi de agenţii de securitate atunci când percheziţionează celulele deţinuţilor.
Astfel, pe capacele mai multor toalete din clădirea istorică au fost găsite urmele „liniuţelor” de cocaină, dar şi uşoare zgârieturi relizate cel mai probabil în timp ce dozele erau împărţite.
Cele mai multe urme au fost descoperite în zonele private din apropierea birourilor Conservatorilor şi ale Liberal-Democraţilor.
Reacţiile politicienilor nu au întârziat să apară, primul care a comentat pe marginea acestui subiect fiind parlamentarul Douglas Carswell. „Asta înseamnă că este ceva putred în instituţia aceasta”, a spus el.

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO