» » » » Vadim, dat jos din fruntea PRM: "E mâna lui Hrebenciuc!"


Scandal fără precedent în PRM. Liderii de filiale reuniţi sâmbătă la București au votat revocarea lui Corneliu Vadim Tudor din funcţia de preşedinte al PRM, acuzându-l că a îngropat formaţiunea politică, conform RTV.

În octombrie, noua conducere a PRM vrea să organizeze un congres extraordinar pentru a-şi alege un nou președinte. În replică, Vadim spune că nimeni nu îi poate lua funcţia de preşedinte al partidului pentru că el este fondatorul formaţiunii şi ameninţă că "îi va târî în instanţă" pe cei care au votat pentru revocarea sa.
Mai mult, Corneliu Vadim Tudor acuză că în spatele puciului este PSD, susţinând că Viorel Hrebenciuc ar fi orchestrat tot scandalul din PRM cu ajutorul lui Codrin Ştefănescu.
"Este o făcătură penibilă a mafiei PSD condusă de Viorel Hrebenciuc, care pune la bătaie circa 2.200.000 de euro pentru spargerea PRM. Vă puteţi imagina că un om ca mine care are atâţia ofiţeri activi în rezervă în jurul său află repede. Am aflat încă de când eram la Strasburg. Prima tranşă de bani a fost dată acum, 200.000 de uero pentru închirierea sălii la Palatul Parlamentului, şi urmează să mai livreze 2.000.000 pentru reorganizarea filialelor în teritoriu, după chipul şi asemănarea PSD", a declarat Corneliu Vadim Tudor.

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO