» » » Dosar PENAL pentru impresarul Alexandrei Stan. Marcel Prodan, acuzat de ŞANTAJ



Alexandra Stan a depus plângere penală pe numele impresarului ei Marcel Prodan. Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație şi Justiţiie a deschis un dosar pe numele acestuia, pentru șantaj.

Cântăreaţa a depus plângere la poliţie împotriva impresarului Marcel Prodan, acuzându-l pe acesta de şantaj şi ameninţare în repetate rânduri cu scopul de a o convinge să renunţe la o parte din banii care i se cuveneau din concerte.

"Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa s-a constituit, în data de 18.06.2013, o cauză penală ca urmare a plângerii penale formulată de către Alexandra Stan împotriva managerului ei artistic sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj.

Din conţinutul plângerii se reţine ca, pe fondul unor neînţelegeri preexistente, partea vătămată a fost ameninţată şi lovită, în zilele de 14 şi 15.06.2013, de către faptuitor, pentru a o determina pe aceasta să renunţe la pretenţiile materiale solicitate ca urmare a prestaţiilor sale artistice şi încasate de societatea al cărei administrator acesta era", se arată într-un comunicat al  Biroului de presă de pe lângă Inalta Curte de Casaţie şi Justiţie, citat de libertatea.ro.

Mai mult: Marcel Prodan, agresorul ALEXANDREI STAN, s-a ales cu DOSAR PENAL


Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/dosar-penal-pentru-impresarul-alexandrei-stan_85083.html#ixzz2WZsq55Mr

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO