» » » Poliţişti ARESTAŢI după ce au bătut un coleg care lucra sub acoperire


Trei poliţişti de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Constanţa au fost arestaţi pentru că ar fi bătut un coleg de breaslă care lucra sub acoperire .

 Cei trei poliţişti de la BCCO Constanţa sunt acuzaţi de lipsire de libertate şi violenţe împotriva unui anchetator sub acoperire şi au fost arestaţi după ce au fost audiaţi de procurorii instanţei supreme. Surse judiciare susţin că poliţistul sub acoperire ar fi încercat să realizeze un flagrant şi le-ar fi spus celor trei că este traficant de droguri. Pentru a fi şi mai convingător, el ar fi vrut să le dea mită, după care poliţiştii l-ar fi sechestrat şi agresat, au mai spus aceleaşi surse, potrivit cărora, la finalul flagrantului eşuat, anchetatorul şi-ar fi dezvăluit identitatea, scrie Mediafax. Cei trei poliţişti - Bogdan Mircea Teodorescu, Dragoș Emil Petcu și Vlad Ștefan Zaharia - au fost audiaţi de procurorii Parchetului general, care au propus arestarea preventivă; solicitarea a fost admisă de Curtea de Apel Bucureşti, iar cei trei oameni ai legii vor sta în arest 29 de zile. Totuşi, decizia instanţei poate fi atacată la instanţa supremă.


Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/ca-la-noi-la-nimeni-politisti-arestati-dupa-ce-au-batut-un-coleg-care-lucra-sub-acoperire_81367.html#ixzz2UOZhyIAI

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

1 comentarii:

O.P. VIDEO