» » » ONESTI: A CÂȘTIGAT JUMĂTATE DE MILIARD DE LEI VECHI CU DOAR 2,5 LEI NOI

Norocul pare să se instaleze din ce în ce mai în agențiile loto din Onești. Astfel, săptămâna trecută, un pensionar de 72 de ani din comuna Căiuți a pus mâna pe câștigul pus la bătaie de Loteria Română la categoria a II-a a jocului 5/40. “Biletul a fost jucat la o agenție din Onești, strada Mărășești, pentru care s-au plătit doar 2,5 lei – 1,6 lei pentru jocul 5 din 40, 80 de bani la jocul SuperNoroc atașat și 10 bani prețul hârtiei”, a precizat Lucian Antoniu, directorul sucursalei Bacău a Loteriei Române. După ce-i vor fi oprite impozitele, norocosul pensionar va mai rămâne în buzunar cu aproape 50.000 de lei (jumătate de miliard de lei vechi). Pensionarul va încasa premiul de la sediul central al Loteriei Române, întrucât câștigul depășește limita de 10.000 de lei pe care o pot plăti sucursalele din țară.
La sfârșitul lunii ianuarie, un alt oneștean a plecat acasă mai bogat cu 25.700 de lei (mai bine de un sfert de miliard de lei vechi) pentru că a nimerit combinația de numere premiată la categoria a II-a a jocului 6 din 49.
La final, reținem reporturile considerabile la toate jocurile programate pentru această duminică: aproape 16 milioane de lei (160 de miliarde de lei vechi), la categoria I a jocului 6 din 49, alte aproape două milioane de lei (20 de miliarde de lei vechi) la Joker și doar 1,3 miliarde lei vechi la 5 din 40. (Florentin RADU)


About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO