» » » În semn de protest, hoții români vor fura numai din Germania



Grup de șuți români aflați momentan în cantonament, așteptând să dea iama la buzunarele lui frau Merkel.


Comunitatea hoților români de pretutindeni a luat o hotărâre fără precedent: în semn de protest la adresa atitudinii Germaniei față de ambițiile europene ale României, „pianiștii” noștri de pretutindeni s-au decis să plece cu toții din Italia, Spania sau Marea Britanie și să-și practice meseria exclusiv pe spatele nemților.
„Suntem de acord cu guvernul USL și vrem să le arătăm și noi fundul, așa cum știm mai bine, nemților”, ne-a declarat, sub protecția anonimatului, un șuț cu state vechi în umblatul prin buzunarele spaniolilor. În acest sens, hoții români mizează pe sprijinul Ministerului de Interne din România, de la care au nevoie de sprijin logistic: mașini cu care să se deplaseze între orașele Germaniei, dar și informații privitoare la polițiștii nemți. „Am mai furat de la nemți când i-am prins pe plajele din Grecia, aveau tot timpul portofelele babane și pline de euroi”, ne-a declarat un alt „pianist” român, entuziasmat că va avea, de acum înainte, un rol de jucat în politica externă a României.
Decizia a fost întâmpinată cu aplauze și urale de autoritățile din Spania sau Italia, însă, în același timp, cu îngrijorare de un oficial de la Dacia, nemulțumit de posibilitatea ca, de acum încolo, străzile din România să fie populate doar cu mașini nemțești.



About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO