» » » » » Administratorul firmei Comnef, reţinut de procurori în dosarul primarului din Horgeşti

Ion Cristian Viscreanu, administratorul societăţii băcăuane Comnef, a fost reţinut în această dimineaţă de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, fiind acuzat de complicitate în infracţiuni cu Ion Ţurcanu, edilul şef al comunei Horgeşti.

Ion Cristian Viscreanu va fi prezentat Instanţei miercuri, în jurul orei 12:00, după ce procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău îl vor mai audia în cursul dimineţii. Aceasta va fi prezentat Instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. Concret, ofiţerii Serviciului Judeţean Anticorupţie Bacău au descoperit că anul trecut primarul Ţurcan a bătut palma cu Viscreanu, pentru asfaltarea unor drumuri distruse de inundaţiile din 2010. Actul semnat, în valoare de aproximativ 200.000 lei vechi, a fost antedatat, iar banii proveneau de la Guvern pentru calamităţi naturale.

Se pare că în această situaţie mai sunt şi alte primării din judeţul Bacău.

Citeste mai mult: adevarul.ro/locale/bacau/administratorul-firmei-comnef-retinut-procurori-dosarul-primarului-horgesti-1_51486f4c00f5182b8529bedc/index.html

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO