» » » » » Comerciant de arme prins la Tg. Trotus



Un barbat de 36 de ani, din Buzau, a fost retinut de politistii bacauani dupa ce a fost prins ca detinea ilegal un pistol si era pregatit sa-l vanda la pretul de 200 de euro. Descinderile pentru prinderea sa au fost facute in localitatea Targu Trotus, iar arma si munitia au fost ridicate din locuinta fratelui acestuia.
Politistii de la Serviciul Arme, Explozivi, Substante Periculoase au descins in localitatea Targu Trotus, la doua adrese, pentru depistarea unui barbat de 36 de ani, suspectat ca detinea ilegal o arma si pe care intentiona sa o vanda cu 200 de euro. In urma perchezitiilor, la locuinta in care acesta locuia fara forme legale, el fiind din Buzau, s-a gasit un pistol cu glont, munitie si pulbere cu care confectiona gloantele. “Activitatea a avut drept scop documentarea activitatii infractionale a lui Marian C., de 36 de ani, din Buzau, care locuia fara forme legale în judetul Bacau, suspectat de politisti de detinere ilegala de arma si munitie în scopul comercializarii. În urma activitatior efectuate, la locuinta lui Iulian B., din comuna Targu Trotus, fratele persoanei în cauza, politistii au identificat un pistol cu glont, calibrul 7,65 mm si un cartus aferent acestuia, 24 cartuse de vanatoare de calibrul 16,4mm, 4 cartuse cu glont calibrul 9 mm, 3 cartuse cu glont calibrul 7.62 mm si 400 gr. pulbere neagra”, spune insp. Narcisa Butnaru, purtatorul de cuvant al IPJ Bacau.
Arma era in perfecta stare de functionare si a incercat sa o valorifice pe raza localitatii. La audieri, suspectul le-a spus ofiterilor ca a gasit pistolul in Buzau. El a fost prezentat procurorilor si va fi cercetat pentru contrabanda si nerespectarea regimului armelor si munitiilor, riscand o pedeapsa cu inchisoarea de la 2 la 7 ani. “Este un pistol de fabricatie germana, care functiona. L-am gasit cu glontul pe teava si oricand se putea intampla o nenorocire. Facem apel la cei care au informatii despre detinerea unor astfel de arme sa ne sesizeze pentru a le putea retrage de pe piata”, a spus cms. sef Liviu Atanasiu, seful Serviciului AESP Bacau.

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO