» » » » » Ultimele mutări strategice înainte de alegeri. Vezi ce candidaţi schimbă USL şi ARD


Cu aproape o lună înainte de la alegerile parlamentare din 2012, taberele politice stabilesc planul de atac şi fac mutări importante. Schimbările sunt însoţite de replici dure şi, uneori, insulte. Mircea Diaconu şi Miron Mitrea sunt ultimele schimbări pe lista USL pentru parlamentare. De asemenea, candidatura lui Crin Antonescu la Teleorman a determinat câteva mutări şi în ARD.

Crin Antonescu a declarat luni, în cadrul unei conferinţe de presă, că Mircea Diaconu a decis să nu mai candideze.
"Mircea Diaconu nu candidează. A fost o decizie a domniei sale şi dacă îmi daţi prilejul, aş vrea să spun foarte iute două lucruri. Îi mulţumesc şi cred că îi mulţumim toţi lui Mircea Diaconu pentru prestaţia sa ca senator, pentru gradul de implicare extrem de intens, extrem de onest în bătălia politică atunci când a fost mai greu şi să îi mulţumim pentru faptul că domnia sa, acum, nu a mai candidat şi ar fi fost o chestiune de decis într-o instanţă dacă are dreptul sau nu să candideze, pentru a nu periclita în cazul unui verdict nefavorabil şansele într-un colegiu care putea rămâne fără candidat, dacă îi este respinsă candidatura", a declarat Antonescu, după şedinţa USL.
Este vorba de incompatibilitatea lui Mircea Diaconu, ca senator şi director de teatru, potrivit deciziei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Cazul senatorului trebuia discutat în Senat, dar cazul a tot fost amânat.
O altă schimbare vine la USL Vrancea. Miron Mitrea nu va mai candida pentru un loc în Senat, ci pentru un fotoliu de deputat, potrivit România TV. El a fost ales în 2008, în Vrancea, după ce fusese deputat între 1996 şi 2004. 
"Dacă cineva crede că e îndreptăţit să folosească formula a fugit din Bucureşti, o poate folosi. Sunt deja imun la revărsarea de ură, de calomnie, de insultă. Aş vrea să le transmit public IMBECILILOR care insultă în masă toţi cetatenii din Teleorman, prezentându-i ca pe o masă amorfă de oameni manipulaţi şi fără opţiuni politice, că toate alegerile, de orice fel au dovedit că cetăţenii din Teleorman au opţiuni politice diverse", a spus Crin Antonescu.


Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/schimbari-inainte-de-alegeri-la-usl-diaconu-nu-mai-candideaza-mitrea-se-vrea-deputat_50920.html#ixzz2AhEyHSvB

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO