» » » » » DEPUNERI DE CANDIDATURI LA ARD BACAU


Daca alte partide inca nu au stabilit candidatii pe fiecare colegiu din judet, alianta Alianta România Dreapta e gata de campania electorala. Candidatii ARD au depus vineri dosarele de candidatura la Biroul Electoral Judetean Bacau iar alianta a devenit prima formatiune politica din România intrata oficial in cursa pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie.
Si-au depus dosarele candidatii ARD Mircea Sprianu, Adrian Popescu, Gabriel Berca, Mihai Banu, Valerian Vreme, Iulian Busuioc, Cristian Cucuian, Cosmin Curelea si Petrica Mihaila, pentru Camera Deputatilor, iar la Senat, Constantin Draganuta, Ion Marian, Costel Busuioc si Sorin Umbrarescu. Nu a fost prezent candidatul pe Colegiul 4 pentru Camera Deputatilor, Eugen Ochenatu.
„Eu am luat decizia la Bacau sa depunem candidaturile pentru ca am stabilit candidatii. Vedeti ca celelalte partide inca se bat pe anumite colegii, nu stim cine va candida la Moinesti, la Onesti si asa mai departe. Noi i-am stabilit, trecem la treaba, avem de discutat mult cu cetatenii si am zis ca e firesc sa stabilim si aceasta chestiune. Avem listele depuse la BEJ, mergem la treaba”, a spus Gabriel Berca, senator PDL si candidatul ARD pe Colegiul 3 pentru Camera Deputatilor,
Berca a mai declarat ca are incredere in echipa cu care ARD Bacau va porni campania electorala. Acesta a promis o campanie civilizata si axata pe dialogul cu oamenii: „Nu ma veti auzi folosind invective sau incercând sa arunc cu noroi in adversarii politici. Adevarurile evident ca trebuiesc spuse si nu tinute sub pres, dar intr-un mod decent. Românii si bacauanii s-au saturat de cearta, de scandal, au nevoie de oameni care sa construiasca si nu sa distruga”.
Dosarele candidatilor pot fi depuse la Biroul Electoral Judetean pâna pe 30 octombrie. Listele definitive vor fi comunicate Biroului Electoral Central pe 7 noiembrie.


About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO