» » Cristi Chivu şi-a cumpărat una DINTRE CELE MAI SCUMPE CASE din România! A dat 4 MILIOANE de EURO!


După ce zilele trecute apăruse zvonul că fotbalistul Cristi Chivu va deveni tătic pentru a treia oară, acum se pare că familia vrea să aibă o reşedinţă pe măsură şi în România.

Potrivit reporterilor Kanal D, Cristi şi Adelina Chivu au achiziţionat de curând una dintre cele mai râvnite proprietăţi din România. 

Are 2500 mp şi se află în Corbeanca. Somptuoasa vilă a fost scoasă la vânzare în 2010, iar atunci şi-a căpătat statutul de cea mai scumpă repşedinţă din România.


Chiar dacă iniţial proprietarul, un om de afaceri, cerea 6,5 milionae de euro pe proprietate, se pare că preţul plătit de Chivu a fost de 4 milioane de euro.

Când a fost scoasă la vânzare, vila avea 5 dormitoare, 7 băi, dintre care două de serviciu, 3 garaje, o punte cu foişor, un doc pentru ambarcaţiuni, o cascadă, un centru de fitness, sală de bowling şi biliard, sală de spectacole, cinematograf, centru spa, piscină interioară, precum şi camere pentru angajaţi. Se pare că Adelina şi Cristi Chivu au făcut nişte modificări înainte de a se muta în luxoasa reşedinţă.


Mai mult: Cristi Chivu şi-a cumpărat una DINTRE CELE MAI SCUMPE CASE din România! A dat 4 MILIOANE de EURO! FOTO - Vedete de la noi | Libertatea.ro 

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO