» » » Cine va reprezenta Consiliul Local Onesti in Consiliul de Administratie de la spitalul municipal



Dupa ani de zile de scandaluri, dar si de procese in instantele de judecata, tot nu se stie cine va reprezenta Consiliul Local Onesti in Consiliul de Administratie (CA) de la spital. In legislativul trecut, au fost numiti avocatul Gelu Panfil (de la PD-L, care a devenit si presedinte al CA) si Gelu Nicolcea (de la PNL), dar acestia au fost, apoi, inlocuiti cu Vasile Munteanu (PSD) si Ciprian Zarzu (PNL).

Insa hotarirea de inlocuire a fost suspendata prin atacarea ei in contencios administrativ. Ulterior, a mai fost aprobata inca o hotarire privind inlocuirea lui Panfil si Nicolcea, dar si aceea a ajuns in instanta de judecata. A urmat demisia lui Panfil din Consiliul local si din functia de presedinte al CA de la Spital, iar o perioada destul de mare de timp legislativul onestean nu a mai avut reprezentanti in organul suprem de conducere de la spital.

La ultima sedinta de consiliu au fost alesi, prin vot secret, noi reprezentanti, in persoana lui Stefan Martin (PD-L) si Loredana Antohe (PSD), ca membri plini, si Alexandru Cristea (PUNR) si Corina Alexe (PSD), ca membri supleanti. Insa hotarirea nu este legala si va fi modificata la urmatoarea sedinta, dupa cum ne-a spus Stefan Martin.

“Cel putin unul dintre membri trebuie sa fie economist – ne-a declarat Martin. Nici eu, nici doamna Antohe nu sintem economisti, dar ambii membrii supleanti au pregatire de economisti. Va trebui ca unul dintre noi sa se retraga, pentru a fi inlocuit cu unul dintre membrii supleanti. Vom discuta, vom negocia si vom rezolva problema”. Pe ordinea de zi a urmatoarei sedinte de consiliu, care va avea loc miercuri, figureaza, intr-adevar, si un proiect privind numirea reprezentantilor in CA de la spital.

George MARTIN

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO