» » » Doi barbati s-au inecat in riurile Siret si Trotus



Ramona Ionescu

Un tinar si un batrin au murit inecati incercind sa se racoreasca in apele unor riuri periculoase – ambii barbati au fost furati de curentii puternici si nu au mai avut puterea sa iasa la mal – daca trupul baiatului a fost gasit, pompierii cauta in continuare cadavrul batrinului

Riurile Siret si Trotus care traverseaza judetul Bacau au mai luat doua vieti. Martorii oculari au apelat numarul de urgenta 112 si au solicitat interventia pompierilor pentru a scoate trupurile celor doi din apa.

Prima interventie a avut loc pe strada Nufarului din orasul Comanesti, judetul Bacau, unde au intervenit pentru a scoate din riul Trotus cadavrul lui Petrica I., in virsta de 21 ani, din comuna Poduri. “Trupul neinsufletit al barbatului a fost scos din apa cu ajutorul accesoriilor din dotare, dupa care a fost predat unui echipaj al Laboratorului de Medicina Legala”, a declarat lt. Andrei Grecu, ofiter de relatii publice in cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bacau.

In urma cercetarilor efectuate, se pare ca tinarul locuia fara forme legale in orasul Comanesti. “La o prima evaluare a cadavrului nu au fost descoperite urme de violenta. Corpul tinarului a fost transportat la morga in vederea efectuarii necropsiei si stabilirii cu exactitate a cauzelor mortii”, a spus inspectorul Narcisa Butnaru, purtator de cuvint la Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Bacau.

Pescar inecat in Siret

Incercarea neinspirata a unui pescar de a traversa inot riul Siret s-a soldat cu decesul acestuia. Ioan P., in virsta de 73 ani, plecase la pescuit si a vrut sa ajunga pe malul opus al riului Siret. Barbatul a intrat in apa in dreptul satului Cotu Grosului din comuna bacauana Filipesti si odata ajuns la apa adinca a fost purtat in aval de curentii puternici ai riului Siret.

In zadar a incercat pescarul sa iasa la mal. Sleit de puteri, acesta s-a inecat. O persoana a asistat neputiincioasa la intreaga scena si a sunat la 112 pentru a sesiza ca o persoana s-a inecat in riul Siret. Garda de Interventie din cadrul Detasamentului de Pompieri Bacau s-a deplasat la fata locului, a lansat barca pneumatica la apa, insa, cautarile au ramas fara rezultat.

ziaruldebacau.ro/

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO