» » » » Continuă gafele organizatorilor JO: Ucraina trecută ca regiune a Rusiei, la fel şi Abhazia şi Osetia de Sud

După ce organizatorii Jocurilor Olimpice de la Londra au confundat drapelul nord-coreean cu cel sud-coreean la turneul de miercuri de fotbal feminin între Columbia şi Coreea de Nord, provocând un protest din partea echipei de fotbal a Phenianului, o nouă gafă a fost semnalată joi de staff-ul delegaţiei Ucrainei la JO. Astfel, în dreptul sportivilor ruşi născuţi în Ucraina a fost trecută localitatea de baştină, ucraineană, iar ca ţară Federaţia Rusă, potrivit Interfax-Ukraina.

Staff-ul naţionalei Ucrainei la JO a trimis joi o cerere oficială Comitetului de Organizare a celei de-a XXX-a ediţii a Jocurilor Olimpice de Vară să modifice de urgenţă datele biografice eronate, publicate pe site-ul oficial al Jocurilor Olimpice.

Anterior, Comitetul Naţional Olimpic al Georgiei a protestat în legătură cu faptul că în datele biografice a doi sportivi ai delegaţiei ruse, Osetia de Sud şi Abhazia - două regiuni separatiste georgiene a căror independenţă a fost recunoscută în 2008 de Moscova, dar nu şi de comunitatea internaţională - sunt menţionate pe site-ul oficial al JO ca făcând parte din teritoriul Federaţiei

puterea.ro

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO