» » Boeingul scos la vânzare de Fisc și-a găsit proprietar

Avionul este din 1985 şi nu mai poate fi înmatriculatAvionul Boeing 737 care a ajuns în curtea Direcției Generale a Finanțelor Publice (DGFP) Bacău, după ce proprietarul nigerian l-a abandonat, și-a găsit un nou "stăpân".
 Oficial, licitaţia a fost câştigată de Rodica Elena Petre din satul Negoieşti, comuna prahoveană Brazi, administratora unei firmei de pardoseli. Cu toate că aceasta urmează să achite o sumă impresionantă pentru avion, edilii comunei afirmă că nu au habar cine este femeia de afaceri.
"Sunt mai multe familii cu numele Petre în Negoieşti. Nu ştiu exact despre cine e vorba, iar de firma ei nu am auzit. M-aş bucura să aducă avionul la noi în comună, pentru că ar plăti taxele la bugetul local şi m-ar mai plimba şi pe mine în campanie", a spus râzând viceprimarul Leonaş Radu.
Este vorba despre o persoană din Prahova, care a licitat 354.000 de lei, cu tot cu TVA.
La licitație s-au înscris patru persoane, însă prahoveanul a fost cel mai darnic. Ca să intre în posesia aeronavei trebuie ca banii să fie virați în contul DGFP în termen de cinci zile lucrătoare. Aceasta este a doua licitație organizată de Fisc, pentru vânzarea Boeingului.
La prima, doi dintre participanți au oferit aceeași sumă și, prin urmare, avionul nu a fost adjudecat de nimeni.
Direcția Finanțelor Publice Bacău este prima instituție din țară care a scos la vânzare un avion. Prețul de pornire a fost de 80.000 de lei.

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO