» » Tatăl copilei decedate: ”După ce ne vom îngropa fata, vrem să știm cine a greșit!”

Andrei Varga (35 de ani) vrea să știe cine sunt vinovați de moartea copileiAcestea sunt cuvintele lui Andrei Varga (35 de ani), tatăl micuței Denisa Nicoleta Varga, copila care la doar cinci ani a fost ucisă de rabie.
Micuța, care era la grupa mare a grădiniței din satul Gheorghe Doja, comuna Răcăciuni, a decedat la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași, după ce medicii au constatat că a fost mușcată de un câine turbat.
Irina Varga (28 de ani), mama fetiței, spune că și-a dus fiica la Spitalul Județean de Urgență din Bacău a doua zi după ce fiara a mușcat-o de față, însă medicii nu i-au recomandat vaccinul antirabic, ci doar un control oftalmologic. Aceasta, cu toate că mama le-a spus doctorilor că fiica sa a fost mușcată de un câine necunoscut. "Vrem să vedem cine a greșit în acest caz! Acei medici au făcut o facultate degeaba! Și-au bătut joc de viața ei! Vrem să dăm spitalul în judecată și să fie tras la răspundere medicul care nu și-a făcut datoria!A", a afirmat tatăl copilei. După două luni de la mușcătura animalului, fetiței i-au apărut simptome evidente de rabie. În ciuda efortului depus de medici, copila a decedat. Direcția de Sănătate Publică (DSP) a început o anchetă în acest sens.  

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO