» » Case de vacanta pradate de hoti

 Case de vacanta pradate de hoti

 Casele de vacanta situate in zona Valea Uzului – Darmanesti au devinit tinta hotilor odata cu debutul toamnei – in lipsa unor agenti de paza angajati, proprietarii retrasi la oras le-au lasat astfel mina libera hotilor – trei barbati sunt cercetati pentru furt calificat dupa ce au sustras din mai multe cabane bunuri in valoare de 300 milioane de lei vechi
Trei hoti au dat lovitura furind dintr-o cabana bunuri in valoare de 30.000 lei. Faptul ca furtul a fost depistat si reclamat din timp la politie i-a ajutat pe agenti sa-i identifice pe autori. Faptasii au fost retinuti si sint cercetati pentru furt calificat. “Politistii din orasul Darmanesti au depistat in trafic, pe strada Uzinei, o autoutilitara la volanul careia a fost identificat Vasile D., 31 de ani, din comuna Dofteana. In autoutilitara se mai aflau Ciprian D., 31 de ani si Bogdan B., 28 de ani, din aceeasi comuna”, a declarat inspectorul Narcisa Butnaru, purtator de cuvint la Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Bacau. Ea a precizat ca in urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca cei trei barbati transportau o motocicleta, o betoniera, o roata de rezerva si doua truse de scule auto. Indivizii nu au putut justifica provenienta bunurilor, fapt pentru care au fost condusi la sediul politiei in vederea cercetarilor. “Politistii au stabilit ca bunurile respective au fost sustrase dintr-o cabana situata in punctul Coada Lacului. De asemenea, la domiciliul lui Vasile D., politistii au identificat si recuperat alte bunuri sustrase din aceeasi cabana. Este vorba despre un aragaz, o butelie, mai multe cuverturi, paturi, covoare si un sistem audio”, a adaugat Butnaru.
Proprietarul cabanei a fost contactat, iar politistii i-au predat bunurile pe baza de proces verbal, prejudiciul fiind recuperat in totalitate.
O noua victima
In urma extinderii cercetarilor, s-a mai stabilit ca Vasile D. si Ciprian D. au intrat si in cabana Doinei A., de unde au furat bunuri in valoare de 11.000 lei. Politistii au recuperat din casa lui Vasile D. si un generator electric, un sistem audio, mai multe lenjerii de pat, paturi, pilote si fete de masa, in valoare totala de aproximativ 5.500 de lei. “In urma probatoriului administrat Vasile D., Ciprian D. si Bogdan B. au fost retinuti si introdusi in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al IPJ Bacau pentru o perioada de 24 ore, pentru savirsirea infractiunii de furt calificat. Cei trei vor fi prezentati Judecatoriei Moinesti cu propunere de arestare preventiva”, a mentionat purtatorul de cuvint al IPJ Bacau.

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO