» » Boxerul care si-a ucis fetita de trei ani vrea sa iasa din spitalul de psihiatrie

Boxerul care si a ucis fetita de trei ani vrea sa iasa din spitalul de psihiatrie

Fostul boxer Alexandru Gavril nu va face puscarie. Fostul sportiv a acordat de curind un interviu in exclusivitate ziarului “Libertatea”, la doi ani dupa ce si-a injunghiat in inima fetita. El a vorbit despre starea lui de atunci si despre cum se simte acum. Alexandru Gavril este internat la spitalul de Psihiatrie Grajduri din Iasi.
Bacauanul a povestit ca totul s-a produs pe fondul consumului de droguri, viciu capatat pe vremea cind statea in Anglia. Din cauza lor el vedea in micuta Alessia, care avea doar trei ani, intruchiparea Antihristului.
“Credeam ca fiica mea va învia, ca de fapt nu moare. În capul meu era salvarea lumii. Adevarul este ca o luasem rau pe droguri în Anglia, cannabis. Mai mult, fumam zilnic cam 10 tigari cu marijuana si stateam numai pe internet. Citeam tot despre Petre Tutea, care era credincios, si pe Cioran, care era ateu. Începusem sa gindesc ca ei, analizam elementele principale, binele si raul. De fapt, ma plimbam prin inconstienta, cautam absolutul în plan filosofic. Atunci m-am pierdut”, a marturisit Alexandru reporterilor de la “Libertatea”.
Acum, bacauanul spune ca in sufletul lui au ramas enorme regrete. Chiar dupa incidentul de acum doi ani a incercat sa se sinucida, incercind sa intre cu masina de un autobuz. A scapat insa. Dupa ce medicii au stabilit ca Alexandru Gavril sufera de schizofrenie si ca nu a avut discernamint in momentul comiterii crimei, barbatul a fost scos de sub urmarire penala si internat intr-un spital de profil. Instanta i-a ridicat dreptul de semnatura, iar mama lui a fost numita curator.
Familia a incercat sa il mai scoata din spital, dar instanta din Iasi a decis ca el trebuie sa mai urmeze tratamentul in clinica. O data la sase luni, famili si avocatii lui Alexandru inceraca sa il scoata din spital, sa isi urmeze tratamentul acasa, sub supravegherea si angajamentul familiei. Daca judecatorii vor accepta cererea, Alexandru nu va sta o zi in puscarie.

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO