» » In curand veti putea face credite si la posta. Afla cand se va deschide Banca Posta Romana

Postasul va suna de doua ori. O data ca sa va inmaneze corespondenta si, inca o data, ca sa va propuna un credit sau o polita de asigurare.

Ministrul Comunicatiilor a anuntat  deschiderea, intr-un an, a "Bancii Posta Romana", care urmeaza sa functioneze in cadrul institutiei cu acelasi nume. De altfel, Posta Romana va deveni si companie de asigurari, daca proiectul va fi aprobat de guvern.
Domnul Niculae este de 20 de ani postas in comuna Gradistea, judetul Ilfov. Desi nu a facut niciun credit pana acum, ii surade ipostaza de ... bancher si broker al satului.
Din centrul Capitalei, ministrul comunicatiilor are planuri mari pentru domnul Niculae si ceilalti 7.000 de postasi. Una peste alta, ideea ministerului comunicatiilor ar aduce profit, pentru ca Posta Romana are multi bani.
Potrivit BNR, avizarea deschiderii unei banci dureaza pana la un an si jumatate. Daca proiectul ministerului va deveni realitate, Posta ar incasa toate comisioanele pe care cei opt milioane de clienti ai sai le platesc in acest moment altor banci.


http://stirileprotv.ro/stiri/financiar/in-curand-veti-putea-face-credite-si-la-posta-afla-cand-se-va-deschide-banca-posta-romana.html

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO