» » Antena 1 Bacau s-a lansat de Ziua Muncii

Zeci de politicieni, oameni de afaceri, precum si alte notabilitati ale Bacaului au participat la festivitatea de lansare a statiei locale Antena 1. Aceasta a avut loc duminica, ora 11.00, in incinta hotelului Decebal. Cu o echipa tanara, alcatuita din 19 jurnalisti si tehnicieni, statia locala a Antena 1 a plecat la drum sub sloganul "o televiziune de care tu ai nevoie". Alexandra Sociu, directorul general al studioului Bacau, a declarat ca investitiile au fost realizate in 30 de zile si ca Antena 1 Bacau face parte dintr-un proiect investitional pe care Trustul Intact il concretizeaza in zona Moldovei. “Vreau sa va multumesc ca in aceasta zi ati ales sa participati la lansarea Antenei 1 in Bacau”, a spus ea. 
Printre vorbitori s-au numarat si prefectul Constantin Scripat sau primarul Romeo Stavarache. Ambii au urat un calduros bun venit in Bacau postului de televiziune. Scripat a cerut impartialitate din partea jurnalistilor. “Ce-mi doresc de la Antena 1 ca prefect, ca organizator de evenimente si furnizor de stiri? Imi doresc impartialitate, tratarea curata a stirilor.
Nu doresc sa ne iertati cand spunem una si facem alta”, a afirmat Scripat. 
Stavarache a rememorat sloganul de acum 7 ani al Antenei 1, pe vremea cand edilul a candidat la Primarie din partea PUR, partid ulterior abandonat. “Putem spune ca acest nou inceput poate sa simbolizeze un lucru: acum 7 ani exista si la Antena 1 un slogan «Sa fii om copilul meu». Putem spune ca Antena 1 Bacau este un copil al Antenei 1 nationale”, a afirmat primarul.
Alessandra Stoicescu, unul dintre jurnalistii cunoscuti ai Trustului Intact, a incurajat echipa locala a Antenei, apreciind ca in breasla jurnalistilor nu exista ziaristi de capitala si ziaristi de provincie. “Doar impreuna putem reusi. 
Programul Antenei 1 Bacau va contine un matinal, realizat cu incepere de la ora 6.00, precum si un jurnal de stiri locale, difuzat intre orele 16.00-17.00. De asemenea, grila de programe mai contine si un talk show de interes local ce va intra in unda in intervalul orar 12.00-13.00.
Lucian Bogdanel

http://www.desteptarea.ro/antena-1-bacau-s-a-lansat-de-ziua-muncii.html

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO