» » » Hotelul Dobru a fost scos la vinzare

Fosta vila de protocol a PCR din Slanic Moldova, Dobru, astazi Hotelul Dobru, a fost scoasa la vinzare pentru 1,5 milioane de euro. Siteul grupului LVI Serv Onesti, proprietarul hotelului, a publicat anuntul de vinzare, in care se precizeaza ca oferta este valabila pina pe 1 iulie 2011. In pret intra terenul de 2.859 mp, vindut pentru 50 euro/mp (150.000 de euro) si ansamblul teren-constructie de 2.947 mp, la 458 de euro/mp (1.350.000 de euro).
Hotelul Dobru a fost renovat si modernizat. El este construit pe o coasta a Muntelui Nemira, in trepte, si are o pozitie de invidiat in statiunea Slanic Moldova. Complexul dispune de 43 de camere duble, de restaurant, de sala de conferinte, de baza de tratament, de sauna si sala de fitnes.
Din Grupul LVI Serv mai fac parte fabrica de bere Albrau si complexul comercial Victoria Shopping Center din Onesti, precum si un ansamblu de locuinte construite la iesirea din Onesti spre comuna Casin, care se vind cu 150.000 de euro bucata. (Petru DONE - Ziarul de Bacau)

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO