» » » Schwartzenberg, căutat de INTERPOL

Omul de afaceri Elan Schwartzenberg, implicat într-un scandal financiar de proporţii, a fost chemat de mai multe ori la audieri la DNA, dar nu s-a prezentat. Mai mult, acesta nu ar mai fi venit în ţară de aproape un an.
Elan Schwartzenberg nici măcar nu a băgat în seamă citaţiile trimise de anchetatorii de la Direcţia Naţională Anticorupţie şi asta chiar dacă ele au fost trimise de mai multe ori. Potrivit ultimelor informaţii, Elan Schwartzenberg s-ar afla fie în Israel, fie în Statul Monaco, fără ca el să mai fi revenit în ţară în ultimul an.
Din această cauză, anchetatorii au demarat o activitate în colaborare cu poliţiile din mai multe state europene pentru a trimite aceste citaţii şi în străinătate.
Dacă Elan Schwartzenberg nu se va prezenta la audieri, el va fi adus cu mandat şi riscă chiar emiterea pe numelui său a unui mandat de reţinere.
Omul de afaceri Elan Schwartzenberg este cercetat într-un dosar privind preluarea companiei Realitatea Media. În acest dosar mai sunt cercetate şi alte persoane, atât din conducerea Realitatea Media, cât şi din conducerea firmei care a preluat această companie.

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO