» » » MOARTE SUSPECTA: Mama fraţilor Becali găsită moartă în piscină



Mama fraţilor Becali (Victor, Giovani si Mariana) a fost găsită moartă în piscină în această seară. Mama impresarilor Becali era deja moartă în momentul în care a sosit ambulanţa.

 Mama fratilor Victor si Ioan Becali a fost gasită moartă in piscina vilei din soseaua Pipera nr.35, acolo unde locuia. Managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, dr. Alis Grasu, a declarat că au fost chemaţi medicii de la Biomedica, la 19.43, dar femeia era deja decedată. Mama fraţilor Becali avea 82 ani. Momentan nu se ştiu cauzele şi este aşteptată o ambulanţă de la Institutul Medico Legal, care va constata cauzele decesului. Un procuror şi un medic legist sunt de asemenea aşteptaţi pentru a constata dacă este nevoie ca să fie preluat corpul pentru o necropsie. Tragediile în familia Becali se ţin lanţ, la puţin timp de la intrarea lui Gigi Becali în puşcărie.

citeste integral pe ZIUAnews.ro

Everdichia, mama fraţilor Becali, îl aștepta pe Victor să intre cu ea în piscină

Potrivit lui Gică Popescu, mama fraților Becali l-ar fi sunat pe Victor la ora 17.00 și i-a spus să meargă cu ea la piscină. "Ea nu intra niciodată singură în piscină, nici atunci când era cu Victor sau cu Giovani nu făcea mai mult de doi pași. Victor Becali era în barul de vis a vis de casă în momentul în care sora lui l-a sunat și i-a spus că a găsit-o pe mama lor moartă în piscină. L-a strigat pe Giovani, s-au dus și au scos-o de acolo, dar nu au avut ce face", a declarat Gică Popescu la Realitatea Tv.
Din ceea ce a discutat cu familia Becali, Gică Popescu a spus că Everdichia Becali era fricoasă și nu ar fi intrat niciodată singură în piscină, așa că cea mai probabilă variantă este cea a unei crize cardiace.
Gică Popescu a declarat că în momentul în care a părăsit casa familiei Becali, Victor se mai calmase, da Giovani plângea foarte tare, nu se putea vorbi cu el.

Ce spune Poliţia despre decesul Everdichiei, mama lui Giovani şi Ioan Becali


Ce spune Poliţia despre decesul Everdichiei, mama lui Giovani şi Ioan Becali Mama lui Giovani şi Ioan Becali, verii lui Gigi Becali, a fost găsită moartă joi seara în piscina locuinţei sale din Pipera.
Claudia Burada, purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, a declarat că EVERDICHIA BECALI a fost găsită înecată în piscina din curtea casei familiei, din Pipera.
"La ora 20 am fost sesizaţi prin apel de urgenţă cu privire la faptul că o femeie se află decedată într-o piscină din curtea unei locuinţe din oraşul Voluntari.
La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie şi, de asemenea, o ambulanţă, iar medicii au constatat decesul. Femeia avea vârsta de 83 de ani.
La faţa locului urmează să se deplaseze un procuror şi un medic legist şi dacă se vor constata urme suspecte cadavrul va fi ridicat şi va fi dus la Insititutul de Medicină Legală, pentru necropsie", a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov.
logo

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO