» » » Camelia Voiculescu, acuzată de complicitate la șantaj

Camelia Voiculescu a fost pusă sub acuzare, după ce a dat declarații la sediul Direcției Naționale Anticorupție.
Ea este acuzată de complicitate la șantaj.
DNA a confirmat într-un comunicat începerea urmăririi penale pe numele Cameliei Voiculescu, în calitate de asociat la S.C. ANTENA TV GROUP S.A şi la S.C. INTACT PUBLISHING S.R.L, în sarcina căreia s-a reținut complicitate la infracţiunea de şantaj. Pentru aceeaşi infracţiune este cercetat şi George Matiescu, director general al INTACT PUBLISHING S.R.L.
Ancheta a fost extinsă şi asupra persoanelor juridice S.C. ANTENA TV GROUP S.A şi S.C. INTACT PUBLISHING S.R.L, în sarcina cărora s-a reținut infracţiunea de şantaj.
Camelia Voiculescu şi Sorin Alexandrescu s-au prezentat, joi, la DNA pentru a da declaraţii în dosarul în care directorul Antena TV Group este cercetat pentru că l-ar fi şantajat pe administratorul RCS&RDS, Ioan Bendei.
Camelia Voiculescu şi Sorin Alexandrescu au venit la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) în jurul orei 9.45 şi nu au făcut nicio declaraţie.
Chiar în momentul în care se afla la DNA, din partea Cameliei Voiculescu, preşedintele Intact Media Group, a fost remis presei un comunicat în care aceasta acuză "lupta politică a regimului Băsescu".

De asemenea, Camelia Voiculescu arată, în comunicatul citat, că "nu există niciun cap real de acuzare" împotriva sa sau a membrilor familiei sale, potrivit Mediafax.

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO