» » » STEAUA A SCĂPAT. UEFA i-a dat un an cu suspendare. Campioana României are drept să joace în Liga Campionilor


Steaua a primit de la UEFA un an de suspendare din cupele europene, dar este "în perioadă de probaţiune" pentru următorii cinci ani. Aşadar, Steaua joacă anul acesta în Champions League, dar, dacă se va mai abate de la regulamentele UEFA în această perioadă, decizia se va aplica imediat.

UEFA: Steaua exclusă un an din cupele europene, decizie cu suspendare pentru 5 ani

”Decizia este o sancţiune cu suspendare. Este o perioadă de probaţiune de 5 ani”, a anunţat Valeriu Argăseală, preşedintele clubului. ”Este o veste foarte bună”, a spus oficialul.
 Argăseală spune că a primit personal, prin fax, decizia UEFA şi a menţionat că primul lucru pe care l-a făcut a fost să-l anunţe pe antrenorul Reghecampf. „Era cu echipa, cu jucătorii. S-a auzit un chiot general când le-am spus”, a povestit Argăseală la sport.ro.
Şi Mihai Stoica a anunţat că Steaua joacă în preliminariile Ligii Campionilor. „Asta e tot ce contează. Că amendă, că perioadă de probaţiune, asta e altceva, dar suporterii trebuie să ştie că pe 16 iulie trebuie să umple stadionul, pentru că trebuie să batem la o diferenţă care să ne califice din primul meci. A fost descătuşare în autocar, pentru că toţi ne-am gândit numai la asta. Nu am avut viaţă zilele astea, de când UEFA a declanşat procedura disciplinară aveam cele mai negre scenarii. Acum până şi ploaia mi se pare mai frumoasă", a declarat Stoica la Digisport.

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO