» » » Sute de infracţiuni comise de organizatorii jocurilor de noroc de tip slot-machine, constatate de poliţişti


Mii de poliţişti participă joi la o amplă acţiune organizată de IGPR la nivel naţional vizând identificarea şi sancţionarea ilegalităţilor în domeniul jocurilor de noroc de tip "slot-machine", fiind verificate, în prima parte a zilei, 4.135 de spaţii în care se desfăşoară astfel de jocuri, constatate 255 de infracţiuni şi aplicate 139 de sancţiuni contravenţionale.


Potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române remis joi AGERPRES, verificările poliţiştilor s-au soldat şi cu indisponibilizarea a 824 de aparate de tipul celor menţionate, fiind depistate 234 de săli şi spaţii neautorizate în care se desfăşurau activităţi supuse controlului. 

La acţiunile de verificare, organizate în scopul prevenirii şi combaterii evaziunii fiscale, participă peste 7.000 de poliţişti din cadrul structurilor teritoriale de investigare a fraudelor, combatere a criminalităţii organizate, ordine publică, investigaţii criminale şi analiza informaţiilor, beneficiind de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR. 

De asemenea, pentru coordonarea activităţilor s-au deplasat, la inspectoratele judeţene de poliţie, ofiţeri din cadrul IGPR. 

Acţiunea urmăreşte identificarea tuturor agenţilor economici autorizaţi care exploatează mijloace de joc tip 'slot machine', identificarea şi verificarea tuturor agenţilor economici neautorizaţi care organizează jocuri de noroc şi a sălilor/spaţiilor în care aceştia desfăşoară astfel de activităţi, depistarea cazurilor de evaziune fiscală, verificarea modului în care aceste societăţi comerciale respectă prevederile legale referitoare la condiţiile de autorizare, organizare şi exploatare a jocurilor de noroc, achitarea tuturor taxelor de licenţiere şi autorizare, tranzacţionarea de mijloace de joc şi comunicarea acestor tranzacţii, respectarea drepturilor de proprietate intelectuală şi cele privind mărcile. AGERPRES

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO