» » » » Judecătorul Toni Neacșu, tradus de șofer. Membrul CSM a fost livrat procurorilor DNA pe tavă!


Angel Roșca, șoferul judecătorului suspendat și membru al CSM Adrian Toni Neacșu, le-a dat procurorilor DNA informații cutremurătoare despre activitatea sa și a șefului său, Neacșu, fost președinte al Tribunalului Vrancea, pus sub acuzare de procurorii anticorupție. Ajuns în CSM pe un val de simpatie considerabil, trecutul lui Neacșu, arătat de omul său de încredere în declarațiile de la DNA, îl îndepărtează pe judecătorul suspendat de imaginea imaculată pe care o afișa.
Șoferul a explicat procurorilor matrapazlâcurile
Neacșu a fost inculpat de DNA pentru că, în calitate de membru al CSM, și-ar fi decontat ilegal cheltuieli de deplasare și diurna pentru zilele în care susținea că se află în teritoriu, dar se afla în localitatea sa de domiciliu.
În același dosar a fost pus sub acuzare și șoferul său, Angel Roșca, un om care lucrase pentru Neacșu la Vrancea și pe care acesta l-a dus în CSM pentru a-i fi și acolo șofer.
Deși inițial Angel Roșca a susținut că el și șeful său sunt nevinovați, confruntat cu probele procurorilor, Roșca a schimbat foaia, scriind o declarație lungă, în care a povestit tot ceea ce făcea împreună cu Adrian Toni Neacșu, de pe vremea când acesta era președintele Tribunalului Vrancea, pentru a face rost de bani. Un detaliu interesant pe care Angel Roșca l-a menționat a fost legat de relațiile economice pe care le avea cumnatul său, un om de afaceri care manageriază o prosperă societate de transport din Vrancea, cu el și cu judecătorul Adrian Toni Neacșu.
Detalii in ZIUA

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO