» » » Ponta îl face mincinos pe Băsescu


Premierul Victor Ponta a luat atitudine, după ce Traian Băsescu a declarat că, în cazul unui vor pentru aderarea României la Schengen, cel puţin şapte state ale UE s-ar fi opus.
„Nu există aşa ceva. Nu aveţi cum să ştiţi nici măcar de două. Când vorbim de poziţia unor ţări ale Uniunii Europene, nu putem să vorbim aşa, după bârfe la colţul străzii. Eu ştiam de o anumită reţinere a Germaniei, dar nu am vorbit niciodată în public despre acest lucru până când ministrul de Interne german, pe care îl apreciază foarte tare domnul preşedinte Băsescu, nu şi-a spus o poziţie oficială", a declarat premierul.
"Povestea asta cu şapte state...va fi greu de dumirit la cine se referă preşedintele şi mă bucur că nu le-a individualizat, că eram într-o situaţie ridicolă. Când vorbim de lucruri importante pentru România, iar ajungem la bârfe şi la datul la gioale românesc", a adăugat Victor Ponta.
Traian Băsescu a declarat, luni, că în afară de Germania, alte şapte ţări ar fi votat împotriva aderării României la spaţiul Schengen.


citeste integral pe ZIUAnews.ro

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO