» » » MARIUS PETCU, 7 ani de ÎNCHISOARE cu EXECUTARE

Marius Petcu a fost condamnat, marţi, la 7 ani de închisoare cu executare. Sentinţa magistraţilor ÎCCJ este definitivă şi irevocabilă. UPDATE: Petcu este adus, marţi după-amiază, la Direcţia de Cercetări Penale pentru audieri.

Fostul lider sindical Marius Petcu a fost condamnat, marți, de Înalta Curte de Casație și Justiție, la șapte ani de închisoare cu executare, în dosarul în care este acuzat de luare de mită, informează NewsIn.

Potrivit NewsIn, magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție au respins recursul lui Petcu împotriva deciziei Curții de Apel București și au decis menținerea pedepsei de șapte ani de închisoare cu executare dată de Tribunalul București.

Decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție este definitivă.
Pentru ce a fost CONDAMNAT
Marius Petcu a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie în 21 aprilie 2011, pentru luare de mită, în formă continuată, informează MEDIAFAX. 


Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/fostul-lider-de-sindicat-marius-petcu-7-ani-de-inchisoare-cu-executare_1111828.html#ixzz2KhbKYA7J

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO