» » » GIGI BECALI prezent la funeraliile lui Dumitru Sechelariu


Îndrăgit şi respectat de unii, hulit şi blamat de alţii, una dintre cele mai controversate personalităţi ale României, Dumitru Sechelariu, ex-primar al Bacăului, a fost pentru prima şi ultima oară aplaudat la scenă deschisă de un oraş întreg

Cortegiul format din rude, douăzeci de preoţi, dar şi din studenţi ai Facultăţii de Teologie din Iaşi, oameni politici, reprezentanţi ai fostei şi actualei administraţii locale, precum şi vechi prieteni din lumea sportului a străbătut, ieri, de la un capăt la altul Bacăul, de la Academia de Tenis EMD, unde a fost depus corpul neînsufleţit al lui Dumitru Sechelariu, şi până la Cimitirul Central.
Mii de oameni cu flori în mâini, dar şi cu ziarul patronat de Laudeta Sechelariu, soţia defunctului, au umplut străzile, trotuarele, balcoanele blocurilor, chiar şi acoperişurile caselor, în dorinţa de a-l vedea pentru ultima oară pe cel care a fost numit primul baron al Bacăului. Preţ de patru ore, în oraş, s-a circulat numai bară la bară, iar poliţiştii de la Rutieră au deviat traseele din Centru pe rute ocolitoare. 
Cel care a făcut spectacol la înmormântare, citând din Biblie, a fost Gigi Becali, fost bun prieten cu Sechelariu. Becali n-a ezitat să răspundă oricărui om care l-a provocat la discuţii şi s-a fotografiat cu sute de băcăuani, care s-au adunat în jurul lui. „Stai liniştit, nea Gigi, de vorbă cu oamenii, nu te stresa, că în Bacău nu îţi cere nimeni bani! Când vă plictisiţi în Bucureşti, mai veniţi pe la noi, că suntem buni de vorbă”, i-a transmis un bătrân milionarului.


About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO