» » » » Prima sotie a lui Cristian Cioaca: „Nu vreau sa-mi amintesc de casnicia cu el!“



Noile probe aduse in cazul lui Cristian Cioaca, acuzat de uciderea celei de-a doua sotii, Elodia Ghinescu, in 2007, au readus in actualitate subiectul care a tinut Romania, in ultimii cinci ani, cu sufletul la gura. Prima sotie a poltistului  „a chiuit la nunta, ceea ce e semn rau prin partea locului“.  
Conform Wowbiz.ro, dupa o investigatie de durata, a reusit s-o gaseasca pe Lavinia Balan, prima sotie a lui Cristian Cioaca. Inainte de Elodia Ghinescu, cu care s-a insurat in iulie 2004, Cristian Cioaca (36 de ani) a reusit sa aduca o alta femeie in fata altarului, pe Lavinia Balan, originara din judetul Arges. Casatoria cu Lavinia (38 de ani) s-a petrecut pe 20 august 2000, la Pitesti, iar un participant la eveniment a declarat pentru ca era clar ca aceasta casnicie nu va dura, “pentru ca mireasa a chiuit la nunta, ceea ce e semn rau prin partea locului”. Relatia lui Cioaca cu Lavinia Maria Balan a durat foarte putin, doar cateva luni, doua fiind motivele care se pare ca au dus la ruptura: violenta lui Cioaca si interesul lui continuu pentru reprezentantele sexului frumos.
De altfel, firea agresiva a politistului rezulta si din motivarea Inaltei Curti de Casatie si Justitie la decizia de a-l aresta preventiv pe Cioaca: “Acest pericol este demonstrat de firea violenta a inculpatului, evidentiata in convorbirile telefonice cu inculpatul Breazu, in cursul carora nu a contestat ca ar fi sechestrat-o pe prima sa sotie in beci”. Dupa nefericitul episod “Cioaca”, Lavinia Balan, absolventa a Universitatii din Pitesti, a plecat in Franta, unde si-a completat studiile, incepand o ascensiune fulminanta in domeniul cercetarii stiintifice. In 2005, la Nancy, Lavinia isi ia doctoratul, ulterior fiind angajata ca senior-cercetator la Institutul de Stiinta Materialelor din Mulhouse. Incercand sa uite, parca, de faptul ca putea sa fie in rolul tragic al Elodiei, dupa inceputurile violente ale casniciei cu Cioaca, Lavinia s-a casatorit cu un coleg de breasla, cercetatorul Olivier Monfroi (35 de ani), si s-a stabilit intr-o localitate aflata la granita cu Germania si Elvetia, in regiunea franceza Alsacia. Foarte apreciata in meseria ei, Lavinia a publicat pana acum 40 de lucrari de specialitate, numai in ultimii cinci ani!
Contactata de reporterii Wowbiz.ro, Lavinia Balan s-a limitat sa declare urmatoarele despre casnicia ratata cu Cristian Cioaca: “Nu stiu cum de m-ati gasit, dar nu vreau sa declar absolut nimic despre viata mea de pana acum. Nu vreau sa-mi amintesc nimic, cu atat mai putin despre casnicia de care vorbeati (n.r. cu Cristian Cioaca). Va rog sa nu ma mai deranjati niciodata!”.
Fratele ei a primit ani grei de puscarie in dosarul permiselor de la Pitesti
Chiar daca s-a stabilit de un deceniu in Franta, Lavinia Balan nu a rupt total legatura cu Romania. Numele ei a aparut in 2008 in celebrul dosar al permiselor auto de la Pitesti, in care a fost arestat fratele Laviniei, Laurentiu Balan, inspector la Serviciul Politiei Rutiere Arges, condamnat ulterior la 9 ani si 6 luni de inchisoare. Printre multe alte metode de spalare a banilor obtinuti fraudulos, procurorii au constatat ca Laurentiu isi folosise sora in achizionarea a sase apartamente de lux din Capitala, pentru care Lavinia ar fi achitat, prin procura de la fratele sau, un avans considerabil din suma totala de 712.218 de euro.

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO