» » » » » Antonescu este convins că România împreunează definitiv genii, prostituaţi şi analfabeţi



Crin Antonescu a apreciat, joi, la evenimentul de lansare al programului de guvernare 2013 - 2016 că România împreunează "definitiv" genii și analfabeți, "oameni de caracter și prostituați perpetuu".
"Știu că oamenii capabili de sacrificiu nu au fost niciodată foarte mulți, au fost mai puțini. Admit că asta e o idee de dreapta, dar o idee de stânga sau compatibilă cu stânga, ca acești oameni puțini capabili de asta, numiți elite trebuie să lucreze pentru toți ceilalți. România e compusă din toți. România împreunează definitiv genii și analfabeții, oameni de caracter și prostituați perpetuu, România ne adună pe toți, și noi ca politicieni trebuie să lucrăm pentru proiectul unei națiunii care să îi ducă mereu pe cei mai buni să lucreze și în numele celor mai slabi. Eu cred că putem să facem mult din toate aceste lucruri, am toată încrederea în colegii cu care am pornit. Cred că toată lumea știe că această coaliție, deși alcătuită din partide vechi, și foarte vechi, că această coaliție alcătuită din oameni politici vechi și foarte vechi, parcă, parcă, a arătat câteva lucruri noi.  A arătat lideri care se apără unii pe alți și nu se înfundă prin intrigii unii pe alți, a arătat formațiuni politice decise să identifice, să evalueze și să fructifice resurse ale acestei națiuni", a spus președintele PNL la evenimentul de lansare al programului de guvernare.
El a punctat că membri USL nu trebuie să se lase descurajați când asupra lor se revarsă "calomnii și nedreptăți". "Atunci când suntem descurajați nu e nimeni care să ne încurajeze pentru că noi suntem politicieni, pentru că ne-am asumat misiunea de a-i încuraja noi pe alți, pentru a găsi noi tăria de a-i încuraja  noi pe alți, de a le da încredere altora, să găsim tăria ca atunci când asupra noastră cum se întâmplă cu fiecare dintre noi, se revarsă insulte, se revarsă calomnii, nedreptăți, să rezistăm la acestea, să ne ridicăm atunci când cădem, pentru că suferința noastră e oricum mai mica decât a celor pentru care, în numele cărora, și împreună cu care trebuie să facem România mai puternică", a mai spus acesta.

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO