» » » Uniunea Social Liberală îşi lansează miercuri candidaţii pentru parlamentare


Uniunea Social Liberală îşi lansează, miercuri, candidaţii pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, într-o manifestare de amploare, la care sunt aşteptaţi aproximativ 80.000 de oameni, ce se va desfăşura pe cel mai mare stadion din România - Arena Naţională.

 Liderii USL - preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, preşedintele PNL, Crin Antonescu, şi preşedintele PC, Daniel Constantin, - candidaţi în alegerile din decembrie, vor prezida manifestarea, la eveniment fiind aşteptat să participe şi primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, precum şi lideri ai socialiştilor şi liberalilor europeni. Peste 400 de candidaţi USL vor intra în bătălia pentru fotoliile de deputaţi şi senatori, în colegiile din întreaga ţară. Pentru această manifestare au fost luate mai multe măsuri.
Având în vedere numărul mare de persoane care va participa la eveniment, circulaţia rutieră pe străzile Pierre de Coubertain, Vatra Luminoasă şi Maior Coravu se va închide total, miercuri, între orele 11,00 şi 22,00. De asemenea, de la ora 18,30 şi până la ora 22,00, se va închide circulaţia rutieră în totalitate pe bd. Basarabia, între Piaţa Hurmuzachi şi bd. Chişinău. În intervalul orar 6,00 - 22,00 se interzic opririle şi staţionările pe mai multe artere de circulaţie din apropierea Arenei Naţionale. AGERPRES

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO