» » Zile de foc pentru pompieri. La propriu

incendii-bacau

Pompierii militari au parte de zile de foc, la propriu. Au fost solicitati sa intervina pentru a stinge incendiu dupa incendiu. In Bacau, un echipaj al Detasamentului de Pompieri Bacau s-a deplasat pe strada Stefan Luchian, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o groapa cu rumegus amplasata pe un teren viran apartinând Consiliului Local Bacau. Au ars aproximativ 1,5 tone de deseuri lemnoase. 

O alta interventie a fost tot in Bacau, pe strada Garii, pentru lichidarea unui incendiu de vegetatie uscata, unde focul a pârjolit peste 250 mp. “O alta solicitare a fost in localitatea Bârsanesti pentru lichidarea unui incendiu de vegetatie uscata izbucnit pe un teren ce apartinea Consiliului Local. Din cauza drumului greu accesibil pentru autospeciala, echipajul de interventie a parcurs o distanta de circa 2 km pe jos pâna la locul producerii incendiului, in urma caruia au ars circa 8 ha de vegetatie uscata”, a precizat si lt. Andrei Grecu, ofiter la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta.
Alte 5 ha de vegetatie uscata au ars in comuna Horgesti, sat Sohodor, iar in Comanesti 250 mp de litiera, doborâturi si cioate, in focare izolate. In toate situatiile, cauza principala a fost utilizarea focului in spatiu deschis fara protectie necesara. Alte pagube de acelasi gen s-au inregistrat in Parincea, sat Nanesti – unde au ars 10 tone de furaje intr-un depozit ce apartinea unui batrân de 77 ani, dar si in Helegiu, sat Darmanesti – unde 3 tone de plante furajere s-au facut scrum.  desteptarea.ro

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO