» » Talibanii vor sa il ucida pe printul Harry, aflat in misiune in Afganistan: Vom face tot posibilul pentru a-l omori

Talibanii vor sa il ucida pe printul Harry, aflat in misiune in Afganistan: Vom face tot posibilul pentru a-l omori

Talibanii afgani au afirmat astazi ca sunt hotarati sa il ucida pe printul Harry, pilot de elicopter in armata britanica, revenit in Afgansitan pentru o a doua misiune militara, informeaza agentia de stiri Mediafax.

"Vom face tot posibilul pentru a-l ucide pe printul Harry si pe alti membri ai fortelor britanice stationati la Helmand", provincie din sudul Afganistanului, considerata un fief al insurectiei talibane, a declarat pentru AFP Zabihullah Mujahid, un purtator de cuvant al insurgentilor.

"Nu incercam sa il rapim, ci sa il ucidem", a adaugat el, in cadrul unei convorbiri telefonice, precizand ca talibanii au pus la punct "un plan foarte important" pentru a-l ataca pe print, al treilea in ordinea succesiunii la tronul britanic.

Printul Harry, in varsta de 27 de ani, cunoscut sub numele de "capitanul Wales", a ajuns saptamana trecuta la Camp Bastion, in provincia Helmand, pentru o misiune temporara de patru luni ca pilot de elicopter Apache, potrivit armatei britanice.

Aceasta misiune este a doua in Afganistan pentru printul Harry, dar prima data publicitatii de autoritatile britanice.  .bzi.ro

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO