» » » » » Neliniște la Casa Albă: Obama, acuzat că are acte de identitate false




Viitoarele alegeri prezidențiale din SUA intensifică lupta dintre principalii candidați, aceștia fiind nevoiți să contracareze informațiile-bombă despre ei care ies pe bandă rulantă, pe măsură ce termenul scrutinului se apropie. Ultimul vizat este chiar actualul președinte de la Casa Albă, Barack Obama, care, potrivit mărturiilor unui detectiv particular, ar avea acte de identitate false.

Revista National Enquirer a publicat, recent, mărturiile unei femei, Susan Daniels, detectiv particular, care susţine că numărul de identificare socială (echivalentul CNP-ului unui cetățean din România) al actualului lider al Statelor Unite, Barack Obama, este fals, acesta aparținând de fapt unui decedat, scrie libertatea.ro.

Surse din anturajul liderului american de la Casa Albă susțin că Barack Obama este îngrijorat, din cauza noilor dezvăluiri. Pe cardul SSN (Social Security Number Card) al președintelui Obama nu e dezvăluit numărul lui Obama, despre care se ştie doar că începe cu 042.

Despre actele de identitate ale liderului american în vârstă de 51 de ani au mai exista zvonuri în trecut legate de faptul că acesta nu s-ar fi născut pe teritoriul american, ci pe continentul african, în Kenya. La acea vreme, Barack Obama a negat vehement acest lucru, însă abia anul trecut acesta a arătat un certificat de naştere emis în Hawaii, despre care experţii în autentificări citaţi de presa de scandal din SUA susţin că ar fi fost un fals grosolan, făcut cu ajutorul computerului. Mai multe pe dcnews.ro

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO