» » » Blocarea rotilor nu a fost abandonata definitiv la Onesti

Consilierii locali din Onesti au hotarit, la ultima sedinta, sa abroge hotaririle referitoare la blocarea rotilor pentru autovehiculele parcate in locuri nepermise, insa ideea nu a fost abandonata definitiv. Mai multi alesi locali au fost de parere ca masura ar trebui aplicata si in continuare, dar nu in forma de pina acum.

“Proiectul ar trebui imbunatatit, pentru ca circulatia sa nu scape de sub control”, a sustinut consilierul liberal Ciprian Zarzu, care a precizat, totusi, ca “a existat o latura subiectiva” in aplicarea hotaririlor de consiliu legate de blocarea si ridicarea autovehiculelor stationate sau parcate in mod nepermis. Alti consilieri locali au aratat ca trebuie gasite solutii pentru ca partea carosabila sa nu se umple iar de masini abandonate sau scoase la vinzare.

“Disciplina in trafic e foarte importanta, dar e neplacut sa te trezesti cu masina blocata”, a spus si consilierul local Alexandru Cristea, care s-a trezit chiar el cu masina blocata. “S-au facut foarte multe abuzuri”, a subliniat si avocatul Gheorghe Ene, care a mai precizat ca hotaririle de consiliu pe aceasta tema au fost, in parte, anulate de instantele de judecata, pe temei de nelegalitate. Firma care se ocupa de ridicarea rotilor s-a straduit sa faca profit cit mai mare, motiv pentru care a comis abuzuri repetate si grosolane, pornind o adevarata vinatoare de autovehicule pe strazile Onestiului, chiar si in locurile in care imobilizarea vehiculelor era interzisa prin lege, dupa cum au sesizat foarte multi onesteni.

Ca urmare, consilierii locali din Onesti au ajuns la concluzia ca profitul nu poate sta la baza actiunii de blocare si ridicare a autovehiculelor, motiv pentru care se va apela fie la Politia Rutiera, fie la Politia Comunitara, care, insa, nu s-a infiintat inca in municipiu. Abrogarea hotaririlor de consiliu privind blocarea rotilor a fost aprobata cu 13 voturi “pentru” (6 de la PSD, 3 de la PD-L, 2 de la PUNR si 2 de PP-DD) si 3 abtineri (2 de la PNL si 1 de la PD-L).

George MARTIN

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO